Inspectorul alimentar a dezvăluit ingredientele parizerului.
Directorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Cristian Popescu Piedone, a oferit un răspuns clar.
„Nu este nimic de evitat.”
Prezentatoarea l-a întrebat despre gradul de siguranță a produselor alimentare din România.
Piedone a declarat:
„Nota 7 este acceptabilă, dar nu ideală.”
Acesta a subliniat că prețul nu garantează calitatea.
„Nu. Așa se întâmplă uneori. Am întâlnit cazuri în care produsul cel mai scump era și cel mai slab calitativ. Parizerul din Tulcea, dimpotrivă, a fost apreciat pentru gustul său.”
Piedone a demonstrat o metodă rapidă pentru a identifica potențialele pericole într-un local.
„În primul rând, vizitați baia. Starea acesteia reflectă condițiile din bucătărie”, a spus șeful ANPC.
Inspectorul ANPC vizitează o fabrică de parizer
În timpul unei vizite, Cristian Popescu Piedone a participat la procesul de producție al parizerului.
A observat un detaliu important, folosirea gheții în timpul amestecării cărnii pentru a menține temperatura.
„Iată cum se fabrică parizerul!”, a explicat Piedone.
Inspectorul a apreciat calitatea parizerului produs de o fabrică din Tulcea.
„Am ajuns la produsul finit. Este bun. Felicitări pentru respectarea proceselor tehnologice, a igienei și a consumatorilor! Managementul calității este exemplar. Sunteți o unitate de procesare a cărnii de succes din Tulcea. Vă felicităm!”, a concluzionat Piedone.
Articol înrudite:
Inspectorul ANPC a vizitat firme de pompe funebre din București.
Piedone a închis o grădiniță din cauza unei probleme serioase de sănătate publică.
Iulian Constantin, un jurnalist cu experiență, a absolvit Facultatea de Jurnalism în 2019. A lucrat ca reporter TV, fotograf și colaborator pentru mai multe publicații.
Vedeți toate articolele