Parizer sănătos în România: recomandarile lui Piedone (ANPC)

care-este-cel-mai-sanatos-parizer-din-romania,-potrivit-lui-piedone.-expertiza-sefului-anpc care-este-cel-mai-sanatos-parizer-din-romania,-potrivit-lui-piedone.-expertiza-sefului-anpc
Care este cel mai sănătos parizer din România, potrivit lui Piedone. Expertiza șefului ANPC

Inspectorul alimentar a dezvăluit ingredientele parizerului.

Directorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Cristian Popescu Piedone, a oferit un răspuns clar.

„Nu este nimic de evitat.”

Advertisement

Prezentatoarea l-a întrebat despre gradul de siguranță a produselor alimentare din România.

Piedone a declarat:

„Nota 7 este acceptabilă, dar nu ideală.”

Acesta a subliniat că prețul nu garantează calitatea.

„Nu. Așa se întâmplă uneori. Am întâlnit cazuri în care produsul cel mai scump era și cel mai slab calitativ. Parizerul din Tulcea, dimpotrivă, a fost apreciat pentru gustul său.”

Piedone a demonstrat o metodă rapidă pentru a identifica potențialele pericole într-un local.

„În primul rând, vizitați baia. Starea acesteia reflectă condițiile din bucătărie”, a spus șeful ANPC.

Inspectorul ANPC vizitează o fabrică de parizer

În timpul unei vizite, Cristian Popescu Piedone a participat la procesul de producție al parizerului.

A observat un detaliu important, folosirea gheții în timpul amestecării cărnii pentru a menține temperatura.

„Iată cum se fabrică parizerul!”, a explicat Piedone.

Inspectorul a apreciat calitatea parizerului produs de o fabrică din Tulcea.

„Am ajuns la produsul finit. Este bun. Felicitări pentru respectarea proceselor tehnologice, a igienei și a consumatorilor! Managementul calității este exemplar. Sunteți o unitate de procesare a cărnii de succes din Tulcea. Vă felicităm!”, a concluzionat Piedone.


Articol înrudite:

Inspectorul ANPC a vizitat firme de pompe funebre din București.

Piedone a închis o grădiniță din cauza unei probleme serioase de sănătate publică.

Iulian Constantin, un jurnalist cu experiență, a absolvit Facultatea de Jurnalism în 2019. A lucrat ca reporter TV, fotograf și colaborator pentru mai multe publicații.

Vedeți toate articolele

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fiți la curent cu cele mai importante știri

Apăsând butonul Abonare, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate și Termenii de utilizare
Advertisement