Cât costă o omletă simplă în restaurantul lui Dani Oțil din București. Foarte costisitor – ar spune unii!
48 de lei! Ar putea părea mult pentru unii. Dani Oțil nu este doar o vedetă din televiziune, ci și un antreprenor în domeniul HoReCa, în căutarea succesului.
Localul său din nordul capitalei servește preparate simple, dar savuroase și are un flux constant de clienți, în ciuda prețurilor care nu sunt accesibile oricui.
Într-o perioadă în care tarifele din restaurante cresc tot mai mult, românii aleg cu prudență ieșirile în oraș.
Mic dejunul, adesea considerat cea mai importantă masă a zilei, poate avea costuri echivalente cu un prânz consistent, dacă nu ești atent la cheltuieli.
Două ouă ochi, 40 de lei
O omletă simplă de 380 grame ajunge la 48 de lei în restaurantul lui Dani Oțil, iar o porție formată din două ouă prăjite, cartofi prăjiți cu brânză rasă și cabanos costă 40 de lei.
Cu toate acestea, nu toți clienții au fost mulțumiți de calitatea mâncării oferite de restaurantul vedetei de la Antena 1.
„Am vizitat localul într-o duminică după-amiază pentru prânz. Pastele carbonara nu aveau nicio asemănare cu așteptările (sosul era cu cocoloașe și prea sărat), bibanul de mare era supra-gătit și erau folosiți pește congelat, iar cartofii prăjiți erau arși.
Onest, mâncarea arăta de parcă fusese plasată pe farfurie cu lipsă de grijă pentru aspect. Prețurile sunt în concordanță cu locația, dar gustul nu corespunde așteptărilor. Nu voi reveni și nici nu îl voi recomanda”, a declarat Florina, o clientă, în mediul online.